PUBLICITAT

El PS assegura que tindrà una actitud vigilant envers el Comú de Canillo

  • Salazar diu que utilitzaran els mecanismes que té qualsevol ciutadà per controlar la nova corporació
19102011_ps
Els candidats a cònsols majors del Partit Socialdemòcrata, amb la primera secretària del partit, Judith Salazar, i el president, Vïctor Naudi.. Foto: TONY LARA
La primera secretària del Partit Socialdemòcrata i membre del comitè parroquial de Canillo, Judith Salazar, ha assegurat aquest dimecres que tot i no haver presentat cap candidatura a Canillo, "serem vigilants amb l'acció del Comú". Salazar ha fet aquestes declaracions en el marc de la presentació dels sis caps de llista: Joan Sans, Marc Cornella, Carolina Poussier, Carol Cureau, Rossend Areny i Cèlia Vendrell. El president del partit, Víctor Naudi, ha definit els candidats com a persones joves, properes, representatives de la ciutadania i renovadores.

El fet que la parròquia de Canillo només compti amb una candidatura per a les properes eleccions comunals del 4 de desembre ha estat motiu de valoració per part dels membres del Partit Socialdemòcrata. Judith Salazar, que forma part del comitè parroquial, ha explicat que van optar per no presentar llista perquè "no tenien prou persones representatives". Per aquest motiu han decidit esperar, "identificar a la gent que ens dóna suport" i fer més força. Tot i així, assegura que això no treu que "serem vigilants amb l'acció de Comú", i que utilitzaran els mecanismes que té qualsevol ciutadà per controlar la nova corporació.

D'altra banda, aquest dimecres s'han presentat tots els candidats a cònsols majors del PS, i el president del partit, Víctor Naudi, els ha definit com a "persones joves, que formen equips renovadors, però que compten amb persones experimentades a les mateixes llistes". Ha assegurat que el programa socialdemòcrata es basarà molt en la gestió escrupolosa de les finances i en l'austeritat, però "sense reduir el que afecta a les persones" i vetllant perquè "no afecti la qualitat de vida dels que passen moments difícils".

D'altra banda, Naudi ha volgut destacar que "hi ha dues maneres de fer política", que ells han elaborat les llistes al voltant d'un projecte, mentre que DA "ha fet jocs de cadires, empentes i personalismes. Un retorn al passat".

El candidat a cònsol major a Andorra la Vella i secretari d'organització del PS, Marc Cornella, en nom de la resta de candidats, ha manifestat que 'estem emocionats i il·lusionats', i que malgrat els resultats de les eleccions generals, confien que 'a les properes eleccions podem donar més d'una sorpresa'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT