PUBLICITAT

El PS abandona Canillo...

  • Les candidatures a les altres parròquies es caracteritzen per les cares noves, la joventut i l'àmplia formació acadèmica
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Cornella, naudi i Salazar, d'esquenes, presideixen el comitè Directiu de validació de candidatures, ahir. Foto: ANA / M. C.

Definitivament, el Partit Socialdemòcrata dóna per perduda Canillo. Entre les llistes per participar a les eleccions comunals que s'han de celebrar el proper 4 de desembre que el Comitè Directiu analitzava ahir no hi constava la de Canillo. Així es reflectia en el comunicat emès per la formació ahir al vespre, en el que s'informava dels noms dels candidats a cònsol major i menor a les altres parròquies i es desvetllaven els dubtes generats les darreres setmanes.

Malgrat els esforços que des de la formació es va assegurar estar fent, finalment no ha estat possible tancar una candidatura a la primera parròquia per ordre protocolari. Però sí que se n'ha confeccionat a la resta, també a la Massana on des del mateix PS es va advertir que potser tampoc seria possible.

RENOVACIÓ DE PERSONES / A l'espera de la validació definitiva de les llistes, aquest migdia pels corresponents comuns, els noms proposats per a ser els candidats a cònsol major i cònsol menor aAndorra la Vella són els de Marc Cornella, secretari d'organització del partit, i Josep Vila, actual cònsol menor a la capital. A Escaldes-Engordany, seran Cèlia Vendrell i Aleix Mañosas. Joan Sans i Eluska Galdós lideraran la llista a Encamp. A Ordino els noms dels candidats socialdemòcrates són els de Carolina Poussier i Víctor Iriarte. Rossend Areny i Josep Roig encapçalen la llista a Sant Julià de Lòria. I Carol Cureau i Míriam Avellana ho faran a la Massana.

Segons el comunicat enviat pel PS, aquestes candidatures es «caracteritzen per la renovació de persones, per la joventut complementada amb l'experiència, per l'àmplia formació acadèmica i tècnica de tots i cadascún dels seus membres i per la paritat, ja que s'ha potenciat la presència de les dones a totes les candidatures». A més, els socialdemòcrates consideren que «són un reflex de la nostra societat i han estat dissenyades amb l'objectiu principal de presentar les persones més competents per donar solucions els problemes que pateixen els ciutadans que viuen i treballen a Andorra».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT