PUBLICITAT

... i DA va a per totes

  • La formació treballa contra rellotge per tancar una llista unitària a la Massana
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Candidats i militants de DA es feliciten, ahir, després de validar les llistes. Foto: ANA

A diferència del PS, Demòcrates per Andorra concorrerà a totes les parròquies, si bé que en alguna d'elles en coalició amb formacions d'àmbit local. És el cas d'Encamp, on es repeteix la coalició amb Units per al Progrés de les eleccions generals, o el d'Ordino, amb Acció Comunal. Diferent és el cas de Sant Julià de Lòria, on en les passades eleccions generals DA no va fer llista pròpia i Unió Laurediana hi va prendre part sota les seves úniques sigles. Ara en canvi, la candidatura és conjunta tot i el pes considerable del partit parroquial dins d'aquesta.

En un congrés extraordinari, la formació liderada per Toni Martí va validar les candidatures que concorreran a les eleccions comunals del 4 de desembre, exceptuant la de la Massana, on encara es negocia una candidatura unitària. Les tensions entre el sector garrallista i la resta de formació van allargar les negociacions, que al tancament d'aquesta edició encara no s'havien clos. Són Jordi Serra, Robert Albós i David Baró els homes qui es disputen encapçalar la llista.

D'altra banda, i tal com ja se sabia, Josep Mandicó i David Palmitjavila encapçalarann la llista de Canillo. Jordi Mas i Jordi Torres Arauz ho faran a Encamp. A Ordino, els actuals cònsols, Ventura Espot i Consol Naudí, optaran a la reelecció. Una de les sorpreses de la nit va ser la substitució de Conxita Marsol per Neus Farré com a número dos d'Andorra la Vella acompanyant a Carles Torralba, després que ja s'haguessin proclamat els candidats unes setmanes enrere. A Sant Julià de Lòria, finalment es va tancar una llista UL-DA encapçalada per Montserrat Gil i Manel Torrentallé, i amb la presència de tres persones de DA: Carles Álvarez de número tres, Joan Besolí de número vuit i Jaume Ramisa de número deu. A Escaldes, serà el tàndem format per Trinitat Marín i Marc Clavet l'encarregat de defensar el projecte de DA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT