PUBLICITAT

Dolsa es presenta en companyia d'Èric Bartolomé

  • El candidat convergent demana un cara a cara amb l'actual cònsol
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Enric Dolsa, acompanyat del número dos, Èric Bartolomé, i altres membres de la candidatura, ahir a la nit. Foto: ÀLEX LARA

La candidatura de Convergents d'Ordino (CD'O) que concorrerà a les eleccions comunals del proper 4 de desembre es va presentar ahir al vespre. Finalment, l'excònsol major Enric Dolsa prendrà part a la cursa electoral ordinenca amb la seva pròpia formació, i l'acompanyarà en l'aventura com a número dos Èric Bartolomé.

Després d'intentar un acord amb Acció Comunal d'Ordino (ACO) per presentar una llista conjuta, finalment CD'O competirà sota les seves pròpies sigles per governar el Comú. Serà l'excònsol major Enric Dolsa qui encapçali la llista, seguit d'Èric Bartolomé. La resta de la llista està formada per: Xavier Jiménez, Carina Benazet, Roser Carmona, Olga Arru, Miquel Àngel Garcia, Toni Hernàndez, Àngel Feliu, Gerard Berné, Cora Ribó i Encarna Vázquez, i Jordi Carchat i Nuno Pinha com a suplents. Una llista que Dolsa considera «representativa del teixit social de la parròquia». Bartolomé va valorar que «equilibra experiència i gent nova», cosa que «li dóna un plus».

CARA A CARA AMB ESPOT / Dolsa va demanar un debat cara a cara amb l'actual cònsol major i candidat per ACO-DA, Ventura Espot. Segons el convergent, amb aquest debat es podrien confrontar les dues maneres de fer i mostrar davant l'electorat ordinenc que malgrat digui l'actual equip comunal, aquest «no ho ha fet bé». En aquest sentit, Dolsa va anunciar que durant la campanya sorgiran a la llum temes de «prevaricació total» o «l'estafa» del geriàtric. Per això, i perquè «sabem que hi ha molts descontents amb aquest Comú», CD'O pensa que pot guanyar les eleccions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT