PUBLICITAT

El Dictat nacional convoca avui a 1.300 alumnes

  • Els tres millors de cada classe passaran a la fase final del 19 de novembre
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una alumna fa les proves, en una anterior edició. Foto: ONA MORANTE

El Servei de Política Lingüística celebra avui per cinquè any consecutiu el Dictat nacional per als estudiants de tercer i quart de segona ensenyança dels tres sistemes educatius. Com en les edicions anteriors, la primera fase es farà simultàniament a totes les escoles. Hi participaran uns 1.300 alumnes.

Els tres millors de cada classe passaran a la fase final, que se celebrarà el dissabte 19 de novembre a l'Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Tots ells competiran per endur-se xecs de 500, 300 i 150 euros, per als tres primers classificats de cada categoria.

El Dictat es divideix en dues categories: els alumnes de 3r segona ensenyança de l'Escola Andorrana, els de 3ème del sistema francès i els de 3r d'ESO dels sistemes confessional i espanyol, d'una banda, i els de 4t, 2nde i 4t d'ESO, de l'altra.

Per a la primera fase, els textos escollits pel Servei de Política Lingüística són fragments de dues novel·les d'autors catalans, una dels anys setanta del segle XX (per als alumnes de 3r) i l'altra del segle XXI (per als de 4t).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT