PUBLICITAT

La falta de consens Baró-Albós apunta a la creació de dues llistes

  • Els garrallistes van marxar de la reunió on es va obrir un debat entre els candidats massanencs
P. G.
LA MASSANA

Periodic
David Baró, actual conseller de Turisme del Comú de la Massana, a la presentació de les activitats d'estiu. Foto: TONY LARA

L'ambient tens en la reunió del passat diumenge dels demòcrates a la Massana que va acabar amb la sortida del sector garrallista de la sala, ha obert diverses possibilitats que entre avui i demà hauran de decidir quina és l'oportuna. Per una banda, i davant de la impossibilitat d'un acord entre els tres possibles candidats, Jordi Serra, Robert Albós i David Baró, es pot donar el cas que Albós presenti una llista i Baró una altra. Fonts properes a Demòcrates per Andorra (DA) van assegurar que Baró està ultimant la llista i podria tancar-la avui. Altra possibilitat és que Albós es retiri i deixi pas a la candidatura de Baró.

El que no es preveu que passi és la formació d'una candidatura de consens, per la qual cosa també està en mans de l'executiva de DA que la llista proposada per Baró, que hi forma part de la comissió del partit, vagi o no encapçalada per les sigles taronja.

Fonts presents en la reunió de DA de la Massana del passat diumenge, que va comptar amb una àmplia presència de militants, van explicar que davant de la possibilitat de celebrar una votació entre els tres candidats, amb els corresponents tàndems, el sector garrallista es va mostrar contrari. Va ser aleshores quan es va obrir un debat entre els candidats. En el torn de paraula de Baró , segons asseguren les mateixes fonts, Albós va marxar de la sala. Minuts després ho feien set persones més, totes del sector garrallista.

PREVISTA UNA NOVA REUNIÓ / Aquesta situació va desembocar en la petició dels presents de què fos Baró qui lideri la candidatura. Tot i això, ahir a la nit estava prevista una altra reunió per seguir parlant-ne.

Les dues vessants són irreconciliables, perquè segons asseguren Albós es va mostrar en contra de la gestió comunal que Baró va defendre.

Davant d'aquesta incertesa el que és clar és que Baró està ultimant la seva candidatura i ho fa amb gent no només de DA sinó també d'independents i joves amb perfil tècnic. La qual cosa dóna a entendre que es presentarà com a llista amb o sense les sigles de DA. El que no se sap és si Albós acosneguirà presentar una candidatura entre avui i demà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT