PUBLICITAT

Gonçalves: «Serà problemàtic no tenir consolat a Andorra»

  • El diputat de Portugal per Europa va ser un dels impulsors de l'ambaixada
EL PERIÒDIC
LISBOA

Periodic
José Manuel Da Silva amb el ministre Gilbert Saboya i representants de la Plataforma, ahir a la reunió. Foto: PLATAFORMA PER EVITAR EL TANCAMENT DEL CONSOLAT

el diputat del PSD per Europa, Carlos Gonçalves, va dir ahir que creu que «serà problemàtic per la comunitat lusa a Andorra no disposar d'un consolat al país». En les seves declaracions, que va recollir l'Agència Lusa, Gonçalves va recordar que el tancament de l'ambaixada ja era un propòsit de l'anterior govern. El diputat, a més, va afirmar que «les notícies del possible tancament no deixen de ser rumors». De fet, Gonçalves va declarar que no vol creure que deixi d'haver una estructura de suport consular a les comunitats portugueses. En aquest sentit, va destacar el vincle especial que l'uneix a la comunitat portuguesa andorrana, ja que va ser durant el seu càrrec de secretari d'Estat de les comunitats quan el consolat va ser promogut a ambaixada.

El diputat socialdemòcrata va dir ahir que considerava que l'estada portuguesa a Andorra seria «molt difícil» sense una estructura consula, tot i que va afirmar que, de moment no hi ha res confirmat, i que el tancament era una proposta del govern anterior, el socialista, i que l'actual «està estudiant si validar-ho».

suport de l'oposició / Els residents portuguesos a Andorra rebran el suport del diputat socialista de l'oposició Paulo Pisco, que avui estarà present en la concentració convocada per la Plataforma. Pisco també mantindrà trobades amb el Cap de Govern, Jaume Bartumeu, l'Ambaixador Mario Damas Nunes i el conseller de les Comunitats, José Manuel Da Silva.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT