PUBLICITAT

El Grup Crèdit Andorrà s'estableix als Estats Units

  • L' entitat adquireix el 80% del capital social de Beta Capital Management LP
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Seu de Beta Capital Management LP a Miami. Foto: C. A.

El Grup Crèdit Andorrà va formalitzar l'adquisició del 80% del capital social de Beta Capital Management LP, entitat amb seu a Miami, després d'haver rebut l'autorització de l'Institut Nacional Andorrà de Finances (INAF) i de la Financial Industry Regulatory Authority (Finra).

Tal com van assenyalar des del Grup, amb aquesta operació, Crèdit Andorrà es converteix en la primera entitat financera andorrana a implantar-se als Estats Units amb llicència de broker/dealer. Beta Capital Management LP, radicada a Miami, va ser creada l'any 1995. Gestiona uns recursos d'aproximadament 1.000 milions de dòlars i té una plantilla de més de 30 professionals.

l'operació / Aquesta operació permet al Grup operar en els mercats de valors per compte propi o com a intermediari per compte de tercers, realitzant activitats d'execució i de gestió d'ordres de compra i venda de valors. Com a broker, també es realitzen serveis d'assessorament financer i de gestió global d'actius per a clients institucionals i individuals.

El conseller delegat del Grup Crèdit Andorrà, Josep Peralba, va manifestar ahir en declaracions recollides per l'ANA que «aquest és un pas decisiu en la nostra estratègia. És un repte per a nosaltres poder competir en el mercat de banca privada més gran del món, amb un projecte sòlid, solvent i molt especialitzat». Per la seva part, Genís Ros, que ocuparà el càrrec de CEO de la nova entitat, va assenyalar que «el nostre objectiu és presentar una oferta de serveis financers de gran valor afegit que transmeti la professionalitat i el rigor com els valors que sempre han caracteritzat la nostra entitat. El nostre compromís és la satisfacció del client en qualsevol àmbit de gestió». Crèdit Andorrà va voler posar de relleu que amb aquesta operació reforça la seva posició en el mercat bancari internacional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT