PUBLICITAT

Dotze cares noves en la sub-19 per al Preeuropeu

  • El combinat de Justo Ruíz es medeix amb Grècia, Eslovàquia i Armènia
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Divendres començarpà a Erevan (Armènia) el Torneig Europeu sub-19 en el qual hi serà Andorra. El combinat que dirigeix Justo Ruíz destaca per comptar amb dotze cares noves de les divuit que hi han en la convocatòria degut a que el gruix de jugadors ja no poden competir en aquesta edat. Debuten en aquesta categoria Cristian Sánchez, Marc Rebés, Daniel Somoza, Víctor Bueno, Carlos Manuel Gomes, Walid Bousenine, Marc Ferré, Leonel Felipe Alves, Jesús Rubio, Ferran Montobbio, Dominic Pereira i Jorge Miguel Pinto i repeteixen els porters Daniel Vinardell i Jordi Rodríguez a més de Jonathan Ferreira, Moisés San Nicolás, Enric Triquell i Èric Lopes.

Futbolísticament el seleccionador té «molt poca informació» sobre els rivals pel mateix problema que té ell amb el seu equip: les fornades de jugadors varien any rere any. Però per història i estil futbolístic sembla que serà Eslovàquia el rival a batre, en un grup en el qual també hi seran Grècia i el combinat amfitrió: «Armènia és un país que ha crescut moltíssim en els darrers anys; la selecció absoluta va tenir opcions de guanyar-se la plaça de la repesca fins l'últim partit, està fent un gran futbol i això s'estén a les categories inferiors. Grècia ja va jugar a Andorra al Torneig Europeu sub-17 de fa un parell d'anys i tindrà un estil similar, basat en l'ordre defensiu i el contraatac», va analizar Justo.

Tot i ser la ventafocs del grup Andorra no renuncia a tractar de puntuar. Dues pautes l'avalen: Treball i il·lusió. «Malauradament sempre depenem dels rivals però com algun equip es relaxi li donarem un ensurt», va avisar el tècnic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT