PUBLICITAT

Cd'i vol mantenir Rosa Ferrer al capdavant de la llista

  • Els independents fan una contraproposta a DA i els ofereixen els llocs parells
E. A.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Acte de presentació de Coalició d'Independents (Cd'i). Foto: ÀLEX LARA

que Rosa Ferrer sigui la cap de llista d'una eventual candidatura conjunta amb Demòcrates per Andorra (DA) és una decisió «inamovible». Així ho van confirmar ahir a la tarda els membres de Cd'i, la candidatura independent promoguda per l'actual cònsol major d'Andorra la Vella. Després que DA els oferís dissabte els llocs número dos, quatre i sis d'una possible llista pactada, Cd'i els farà ara una contraproposta: Ferrer com a cap de cartell i el número dos, igual que la resta de números parells, per a DA.

La reunió de Cd'i per avaluar l'oferta de pacte preelectoral per part de DA va tenir lloc ahir a la tarda. Els membres de la candidatura independent van rebutjar els termes en què se'ls havia plantejat i van decidir fer la seva contraoferta. A partir d'aquí, estan disposats a parlar de nou amb DA, segons van confirmar en declaracions posteriors a la reunió. L'únic punt que no és negociable, però, és el cap de llista, que mantenen que ha de ser Rosa Ferrer. Les negociacions, per Cd'i, es mantindran obertes «fins a l'últim moment», és a dir, fins que s'hagin de presentar les candidatures.

CASAL, BRILLAS I ALCOBÉ / D'altra banda, la candidatura de DA a Canillo està pràcticament tancada. De fet, els noms que formaran part de la llista estan decidits «en més d'un 90%», va explicar el cap de cartell, Josep Mandicó. El que falta és decidir les posicions i rebre el vistiplau del grup local. Josep Casal, Salvador Brillas i Meritxell Alcobé són alguns d'aquests noms.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT