El joc brut del Foix és superior al VPC (33-13)

• Els andorrans segueixen sense guanyar en els quatre partits disputats a Honor
FOIX

El VPC, en acció. Foto: TONY LARA

Quarta derrota del VPC Andorra a Honor, ara per 33-13 davant un Foix que va utilitzar les seves armes habituals amb un joc brut que va desfer el joc andorrà. Així, l'equip de Michael Broad va tornar al Principat novament capcot, tot i haver venut cara la seva pell. El partit era avançat per la coincidència amb el pròxim duel de la selecció a Eslovènia.

Barkalaia va avançar el VPC als nou minuts amb una penalitat, perperò dos minuts més tard el Foix aconseguia un assaig (5-3). En el 26, de nou una penalitat de Barkalaia posava el 5-6, però en el 36 un assaig amb transformació va allunyar els francesos fins el 12-6 que en el 39 va ser de 19-6 amb altre assaig transformat. Així va arribar el descans. A la represa, en el 42 el Foix va tenir un nou assaig transformat (26-6), i tot i que en el 65 Joan Fité va fer l'assaig andorrà que Barkalaia va transformar (26-13), el Foix va sentenciar en el 68 amb una nova marca que deixava el definitiu 33-13.