Les taules entre Lusitans i Matecosa deixen líder el Pidasa

• Els colomencs compleixen amb el Principat (0-2) i l'Escale manté el ritme: 5-1 a l'Inter
ALÀS / SANT JULIÀ DE LÒRIA

El duel d'Alàs entre Matecosa i Lusitans va acabar amb empat a dos. Foto: ÀLEX LARA

La quarta jornada de Lliga en Primera va deixar un empat a dos gols al camp d'Alàs entre el Construccions La Posa Lusitans i el Matecosa Sant Julià, i això i la victòria del Pidasa Santa Coloma contra el Principat per 0-2 va permetre els colomencs situar-se líders en solitari, amb un punt d'avantatge respecte a l'Escale Santa Coloma, que manté el ritme gràcies al seu triomf per 5-1 a l'Inter Escaldes.

A Alàs van obrir la jornada el Lusitans i Matecosa en un duel en què es va avançar el conjunt lusità per mitjà de Victor Hugo als 13 minuts, però que Carlos Jacques va empatar a la mitja hora. A la segona part, al 50 Reis va posar el 2-1 per als de Vicenç Marqués, però Peppe va deixar el matx igualat a dos en el descompte (minut 94).

A la mateixa hora, l'Escale Santa Coloma golejava l'Inter Club Escaldes a Aixovall (5-1), amb dianes de Bernat (dos, un de penal), Rubio, Alex Martínez i Crespo. El gol de l'Inter, obra de Veigas.

El matx que va tancar la jornada, entre el Pidasa i el Principat, va ser per als colomencs per 0-2, amb gols de Samir al quart d'hora i de Juli Sánchez al minut 77. Aquesta victòria suposava el lideratge.

En el partit de les 16.00 a Aixovall, el Ranger's, que continua sense puntuar, va tornar a demostrar que està lluny del nivell de la resta, i va caure contra l'Engordany per 0-3 (Correia, Duran i Agharbi).