PUBLICITAT

L'oposició socialista dóna suport a les mobilitzacions

  • El diputat Paulo Pisco vindrà a la concentració convocada per dimarts
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pisco, en un míting del Partit dels Socialistes Europeus (PES). Foto: EL PERIÒDIC

Els residents portuguesos a Andorra comencen a rebre el suport de polítics del seu país davant de la imminència del tancament de l'ambaixada i del consolat lusitans. És el cas del diputat socialista Paulo Pisco, que ahir es va manifestar preocupat amb la possibilitat del tancament de representacions diplomàtiques, com és el cas de l'andorrana, i va avançar que el proper dimarts serà present en la concentració convocada per la Plataforma de residents en contra del tancament del consolat.

El diputat socialista Paulo Pisco es desplaçarà fins a Andorra per participar en la concentració que la Plataforma contra el Tancament del Consolat Portuguès ha convocat de cara a dimarts vinent, segons informava ahir l'Agència Lusa. Pisco aprofitarà la seva estada al Principat per reunir-se amb l'ambaixador portuguès Mario Damas Nunes, amb representants del Govern andorrà i amb residents portuguesos.

El diputat va denunciar que el govern del seu país «no pot dir que les comunitats portugueses seran la primera prioritat en la política exterior i després tenir un pla de tancament de vuit consolats». I va afegir que s'ha de tractar d'un «error ja que deixarà els portuguesos que estan en l'espai europeu molt desprotegits». Per tal de saber més sobre aquest pla de tancament d'ambaixades i consolats, Paulo Pisco, ha entrat un seguit de preguntes parlamentàries.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT