El gol de Cristian fa justícia a un Andorra superior en tot al Juneda

• Els locals tenen les ocasions però no troben com marcar fins el minut 65
R. M. S.
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Toscano controla una pilota a la banda en el duel d'ahir a Aixovall. Foto: ÀLEX LARA

El FC Andorra és líder provisional del grup 5 de Segona després de vèncer 1-0 al Juneda, ahir a Aixovall, en un duel marcat per la superioritat local en tots els sentits però també per les dificultats dels andorrans per marcar. Al final, Cristian va portar la calma en el 65 en aprofitar una passada del totcampista Ludo.

Abans del gol, 65 minuts de toc, joc, passades, intents fallits, intensitat, qualitat i xuts al travesser com el de Pujol en el 22. I això que el Juneda, que no va demostrar tenir cap home capacitat per fer un gol, en va tenir una ocasió, i de molt clara, quan una errada d'Ayala –novament central de parella amb Emili–, va deixar la pilota morta que el davanter del Juneda, atent, no va concretar en res perquè es va topar amb la sortida i gran aturada d'altre dels homes del partit, Albert, ovacionat per la graderia en ser substituït per Ferran Pol –tornada testimonial als terrenys de joc després de la lesió– en el descompte del duel.

En els últims tres minuts del primer període, primer Cristian va rematar sol una passada de Pujol, però al cos del porter, un minut després Emili de cap va enviar la pilota al travesser, i en el 44 Toscano va tenir la seva però el porter va rebutjar aquest xut i el rebuig que va caure també a peus de Cristian.

En la segona part, en el 54 Joel va enviar alta una passada de la mort d'Ayala sobre la línia de gol, i en el 60 l'assistent va veure fora de joc en la rematada de cap de Cristian en aprofitar la pilota que Ludo va enviar al travesser. Després va arribar l'1-0, i més tard un pal de Toscano i una mà magistral d'Albert que va salvar els mobles en el 85. L'Andorra suma així la 4a victòria de la temporada.