La punteria torna a ser decisiva per tornar de Múrcia sense premi

• Franklin i el porter Raúl mantenen l'equip de De la Rosa sense puntuar a domicili
MÚRCIA

Carlinhos perd una pilota, la setmana passada a l'Alay contra el Jaén. Foto: TONY LARA

La bona feina feta, com la setmana passada, no va donar cap productivitat en la visita d'ahir a la pista de ElPozo Ciudad de Murcia. L'Hotels Plaza Andorra va plantejar un partit seriós, d'aquells de desgast físic, va tenir el seu rival contra les cordes i finalment va tornar a casa amb les mans buides. 4-1 davant un equip que gràcies a l'estratosfèrica actuació del porter Raúl –la temporada passada integrant de la plantilla del primer equip juntament amb Marimón– i de l'instint assessí de Franklin quan olora la porteria va impedir que l'equip que dirigeix Xavier de la Rosa estreni el caseller de punts a domicili.

Això de tenir la pilota i tractar de trencar les teranyines defensives dels adversaris ja és història. Com diem des de principi de temporada –i com diu l'entrenador també– aquest Hotels Plaza el formen un grup de jugadors guerrers, que es deixen totes les energies al camp i que practiquen un futbol directe, vista la falta de qualitat que existia amb els Paulinho i demés, que ja no són aquí.

Però aquest nou estil també engresca. És una altra manera de jugar però les ocasions es continuen creant i si no fos per les aturades de Raúl l'equip andorrà hauria tornat com a mínim amb un empat. Nacho i Emil van fallar davant el porter, també Jona i Ricciotti, Carlinhos... Tots van poder comprovar els reflexos del porter del filial d'uns equips més poderosos que hi han en el panorama europeu.

Cabinho va fer el 0-1 al minut 9 en l'enèsima ocasió tricolor gràcies a una passada d'àrea a àrea d'Aitor però Franklin, amb una individualitat al 12, va seure Soty i va establir l'1-1 amb què es va arribar al descans.

En la segona part de nou l'Andorra va tenir les millors ocasions però Flanklin va resoldre un mà a mà amb Aitor per fer el 2-1, el mateix jugador va fer el tercer ja en el 38 i amb Carlinhos de porter jugador i a falta de tres segons Soty va evitar el quart amb les mans. Vermella i gol de Suazo de penal com a sentència.