PUBLICITAT

El Cross Vertical de Prat Primer tanca la Copa

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

El cap de setmana tanca al Principat amb tres cites de tres esports diferents. A partir de les 9.30 es donarà la sortida del Cross Vertical de Prat Primer, última prova puntuable per a la Copa d'Andorra de curses de muntanya, i ja al migdia arrenca una nova jornada de la lliga de futbol, i a les 14.00 el VPC femení al Camp del Consell.

El 12è Cross Vertical Prat Primer arrenca des de la borda Estevet d'Andorra la Vella i fins el refugi de Prat Primer per tancar la Copa d'Andorra de curses de muntanya. A les 9.30, la sortida general, i a les 10.00 la de júniors. La prova té un desnivell de 1.235m i premis en metàl·lic per als cinc primers masculins i femenines.

Doble cita per al rugbi, que tindrà l'equip de quinze masculí a Foix per disputar el partit de lliga avançat, mentre que el conjunt femení de rugbi 7 acull el torneig de federal al Camp del Consell. Això serà a partir de les 14.00. A ple rendiment.

Quarta jornada de lliga en Primera. A les 12.00 a Alàs, Lusitans i Matecosa lluiten pel lideratge. Un empat d'aquests i un triomf del Pidasa contra el Principat (18.00, Aixovall), pot fer líders els colomencs. A les 12.00 a Aixovall, l'Escale-Inter Escaldes, i a les 16.00 el Ranger's-Engordany.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT