PUBLICITAT

Decomís de 4.270 paquets de tabac a la Farga de Moles i a la N-145

  • En dues operacions la Guàrdia Civil va comissar el material de contraban valorat en 17.246 ?
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cartrons de tabac decomissats a algunes caixes. Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va decomissar el passat dijous 4.270 paquets de tabac de contraban en dues operacions, valorats en 17.246 euros. La primera va tenir lloc a les quatre de la tarda a la duana de la Farga de Moles durant la inspecció a un vehicle Renault amb matrícula francesa. Els agents van trobar 960 paquets de tabac, valorats en 3.792 euros, amagats sota una manta al maleter. El conductor va resultar ser A.B., de 28 anys i nacionalitat francesa.

El segon decomís es va produir a les 19.30 hores quan els agents van interceptar un Nissan amb matrícula francesa. En aquest cas es va produir a l'encreuament de la N-145 amb la carretera de Civís. Durant l'escorcoll, es van trobar 3.310 paquets de tabac a l'interior de diverses bosses, tot plegat valorat en 13.454 euros.

El conductor va ser identificat com a C.Z., de 61 anys i nacionalitat francesa.

En tots dos casos es van aixecar les corresponents actes per infracció a la Llei de repressió del contraban, que juntament amb el tabac decomissat va quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles, tal i com marca la llei.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT