PUBLICITAT

Casadevall fa efectiva la renúncia com a cònsol per presidir el CSJ

  • Cabot no es pronuncia sobre si serà ella la cònsol major, fins a desembre
EL PERIÒDIC
CANILLO

Ahir al Comú de Canillo es va celebrar la sessió de Consell en la qual es va fer efectiva la renúncia del fins ahir cònsol major de la parròquia, Enric Casadevall, perquè pugui desenvolupar la seva nova tasca al capdavant del Consell Superior de la Justícia, segons va informar l'ANA. Casadevall va explicar que des d'ahir deixa la política en actiu, ni tan sols ha formalitzat l'alta com a militant demòcrata, per dedicar-se al CSJ. L'actual cònsol menor, Dolors Cabot, encarregada de presidir la sessió, va llegir una intervenció final en la qual va agrair a Casadevall els vuit anys de dedicació a la parròquia, però ha advertit que el mandat encara no s'ha acabat i que toca continuar treballant amb responsabilitat durant aquests dos mesos i mig, sense deixar encara del tot clar si ella assumirà el nou càrrec de cònsol major. Per la seva banda, el membre de l'oposició, Francesc Xavier Riba, va retraure la «lamentable situació» que segons ell viu el Comú de Canillo en aquest tram final de mandat en el qual cap dels dos cònsols elegits l'acabarà.

Casadevall va demanar que se'l jutgi «pel que seré a partir d'ara» i no pas pel seu passat polític, fent referència a les crítiques rebudes des de l'oposició que el titllaven d'una persona marcadament polititzada.

«Tinc clara quina és la feina de cada» i per aquest motiu, després d'haver passat pel legislatiu i l'executiu, l'inici del seu pas pel judicial ho fa deixant tota vinculació amb la política: «no seré militant de DA, ni participaré a partir d'avui en cap comitè local, ni tampoc faré campanya electoral».

Casadevall ha fet una valoració del seu mandat dient que dels llocs on ha estat amb càrrec polític, aquest ha estat el que més li ha omplert.

Cabot no es va voler pronunciar sobre si assumirà o no el càrrec de cònsol major tot i que va dir que «la meva idea és estar aquí per empènyer i ajudar, però els companys de Comú m'han d'acabar de dir què en pensen».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT