PUBLICITAT

Superlliga 2: el CV Andorra rep un dels favorits, Palència

  • En futbol, Aixovall acull el matx entre el FC Andorra i el Juneda, mentre que l'Hotels Plaza visita Múrcia
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Salvador fa una rematada en un matx de la passada campanya. Foto: TONY LARA

Cap de setmana pur, dels de plena temporada, ja que amb l'inici de la lliga de vòlei –Superlliga 2–, totes les competicions estan ja en marxa. Així doncs, la jornada de dissabte ens ofereix tres cites interessants, tot i que només dues al Principat. A les 16.00, a Aixovall, el FC Andorra rep el Juneda; a les 18.30, al Poliesportiu, el CV Andorra debuta contra el CyL Palència; i lluny del Principat, a partir de les 17.30, l'Hotels Plaza Andorra de futbol sala juga la cinquena jornada a la pista d'ElPozo Ciudad de Murcia.

Diu l'entrenador Lluís Hillaire que se'ls farà «estrany» jugar al Poliesportiu d'Andorra i no als Serradells –«són deu anys», assegura–, però també afirma que quan comenci el partit aquesta sensació s'hauria d'esvair. Avui a les 18.30 el CV Andorra debuta a la nova seu i a la Superlliga 2, competició a la que torna amb ganes de fer un bon paper, tot i que des del club s'insisteix en què la intenció ha de ser «gaudir del vòlei al màxim». El primer rival serà un dels favorits, el CyL Palència, que la temporada passada ja va estar a Superlliga 2 amb un bon paper, i que està format per jugadors de les categories inferiors d'una selecció espanyola que aquest passat estiu s'ha proclamat subcampiona del món.

«Són joves però són el futur del vòlei espanyol, i a priori ens han de donar molts problemes», va afirmar ahir Hillaire, que tindrà a la seva disposició tota la plantilla, a excepció de Lluís Badosa. Per a Hillaire, el Palència és un dels blocs durs de la Superlliga 2, «a més de l'Eivissa, que s'ha reforçat amb dos jugadors de Divisió d'Honor». Al CV Andorra, encara s'està pendent de la continuïtat d'Hèctor Garcia, que està pendent d'una feina per saber si podrà entrenar i competir, o no.

Sisena jornada de la lliga del grup 5 de Segona Catalana per a un FC Andorra que busca la seva quarta victòria de la temporada. Si així es confirma, els andorrans es posarien molt a prop dels llocs capdavanters, i fins i tot amb opcions de situar-se líders si els resultats de la jornada acompanyen, perquè els tricolors sumen 9 punts, pels 12 del líder Tremp –rep el Cervera– i els 11 de l'Agramunt –rep l'Organyà.

El rival d'aquesta tarda a les 16.00 a Aixovall serà el Juneda, conjunt que arriba a aquest duel amb bones sensacions. El matx preocupa al tècnic Richard Imbernón, perquè el seu equip no va jugar el passat cap de setmana pels partits de la selecció nacional, i tot plegat pot afectar el ritme dels seus jugadors. La millor notícia serà la presència del recuperat porter Ferran Pol. Això sí, a la banqueta.

Important sortida de l'Hotels Plaza Andorra, que juga avui a les 17.30 a la pista d'ElPozo Ciudad de Murcia que no passa per bons moments. En quatre partits, els murcians només sumen una victòria i un empat, i dues derrotes que els han deixat en la 11a posició. Per la seva part, l'Hotels Plaza, gràcies a la seva victòria de dimecres contra el FC Barcelona, suma ja sis punts en quatre partits i ocupa la 5a posició amb dues victòries i el mateix número de derrotes. Amb aquesta circumstància, les opcions de millorar del conjunt andorrà són moltes, perquè si bé els murcians tenen moltes dificultats per treure punts en els seus partits, els andorrans demostren a cada partit un millor ritme, tot i que sense la referència ofensiva clara d'un jugador. Els homes de Xavier De la Rosa assumeixen tots el rol defensiu i ofensiu per tirar endavant a la categoria. Mantenir el ritme és el gran premi d'un bloc que sap que aquesta temporada ha d'anar pas a pas.

El diumenge estarà protagonitzat pel rugbi i pel futbol. L'esport de l'oval té dues cites: una és a partir de les 14.00 al Camp del Consell en el que serà el segon torneig de la temporada en Federal de rugbi 7 per al VPC femení. El renovat equip de Wanaka Broad estarà enquadrat en la poule 1 amb el Revelois, el Cerdagne Capcir i el Vallespir; l'altra cita del rugbi nacional posarà els seus ulls al camp del Foix, on el VPC de Michael Broad disputa el partit que hauria de jugar el pròxim 13 de novembre però que no podrà per haver duel de la selecció a Eslovènia.

També diumenge, torna la Lliga de futbol en Primera i Segona Divisió: 4a jornada, el Lusitans-Matecosa de les 12.00 a Alàs serà el plat fort. Altra cita esportiva important serà la marató d'Amsterdam, on nou corredors de l'Amics Atletisme Andorra (AAA) seran a la sortida, i altres dos ho faran a la cursa paral·lela de la mitja marató.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT