PUBLICITAT

Nous acords d'intercanvi fiscal amb Polònia i la República Txeca

  • Saboya confia tancar els convenis durant les pròximes setmanes
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alguns dels ministres i el cap de Govern, a la sessió del Consell General d'ahir a la tarda. Foto: TONY LARA

El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, va anunciar ahir al Consell General que el Govern espera tancar en les properes setmanes acords d'intercanvi d'informació fiscal amb Polònia i la República Txeca. El Consell va ratificar la signatura d'un conveni de les mateixes característiques amb Alemanya, donant continuïtat així «als esforços realitzats pels Governs anteriors», segons va valorar Saboya.

CRÈDITS EXTRAORDINARIS / El Consell General va aprovar amb el suport dels dos grups parlamentaris el crèdit extraordinari que ascendeix a 8,3 milions d'euros per les obres dels entorns de l'edifici del Consell General, inclosa la plaça pública. També va ratificar la resta de crèdits extraordinaris: els 22.000 euros per finançar els crèdits a l'emancipació i per accedir a habitatges de lloguer; els 734.803,85 euros per donar compliment al contracte de concessió del Bus Express per als anys 2011, 2012 i 2013; 191.284 euros per a finançar les despeses de microfilmació i digitalització dels protocols notarials de l'Estat; i 429.228 euros per finançar les despeses de manteniment del nou edifici del Consell General.

A més, també va aprovar per unanimitat el crèdit extraordinari per finançar diversos serveis i prestacions socials per un valor de 2,8 milions d'euros, tenint en compte l'increment que hi ha hagut des de l'últim pressupost aprovat.

Ramaders d'Andorra/ La societat mercantil pública Ramaders d'Andorra va veure ahir validada la modificació dels seus estatuts, un procés que s'havia d'haver realitzat fa quatre anys per complir amb la normativa de societats anònimes i de responsabilitat limitada. Entre els principals canvis destaquen l'ampliació del capital social fins als 270.455 euros i l'eliminació de la remissió al reglament de societats mercantils.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT