PUBLICITAT

Segueixen disminuint els permisos de residència i treball

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

El segon trimestre de l'any es van acordar un total de 1.134 autoritzacions inicials. D'aquestes, 161 corresponen a permisos de residència i treball, una xifra que mostra la una tendència negativa anyal del -28,8%, molt similar a la del trimestre anterior, que va ser d'un 29,7%. Així ho ha va fer públic ahir el Departament d'Estadística.

Les dades mostren que les autoritzacions inicials atorgades per treball fronterer continuen registrant forts descensos, concretament d'un -10,8%. Una reducció que es repeteix, tot i que de forma més moderada, en les autoritzacions de residència simple. En canvi, durant el segon trimestre de l'any es van acordar 668 autoritzacions de treball temporal per a empreses estrangeres, el que suposa una tendència creixent d'un 116,2%.

Les xifres referents a les autoritzacions de residència i treball en vigor mostren una tendència forta i regular a la baixa, que es tradueix en 1.307 autoritzacions menys en un any. Una disminució que també s'observa en els treballadors fronterers, que davallen en 156 en un any. En definitiva, es comptabilitzen 41.599 autoritzacions de residència, amb i sense treball.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT