PUBLICITAT

Andorra i França renovaran el conveni d'Educació el 2012

  • Les dues delegacions volen tirar endavant el projecte del college d'Encamp
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
La comissió francoandorrana reunida ahir al Ministeri d'Educació. Foto: ANA

Andorra i França van acordar ahir començar a principis de l'any que ve les reunions dels grups de treball que han de tractar la renovació del conveni d'Educació entre els dos estats, i que finalitza el 2013. Aquest va ser un dels acords més destacats presos durant la reunió anual de la comissió mixta francoandorrana que va tenir lloc ahir al Ministeri d'Educació.

Les delegacions van estar encapçalades per la ministra d‘Educació i Joventut, Roser Suñé, i pel director general de l'ensenyament escolar francès, Jean-Michel Blanquer. La ministra va obrir la trobada destacant la importància per Andorra de mantenir «la riquesa educativa» que proporciona una estructura plural, alhora que va agraïr a l'Estat francès la seva «important» contribució al desenvolupament de l'educació, com a ensenyament públic al Principat.

el nou college / Un altre dels punts tractats va ser el projecte de construcció del futur college, que anirà ubicat als terrenys de Prada de Moles, a Encamp.

Les dues delegacions van mostrar la voluntat de tirar endavant aquesta infraestructura que, prèvia aprovació del pressupost per part de França, hauria d'iniciar-se durant l'any 2013, i que podria entrar en funcionament el 2015.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT