PUBLICITAT

Montserrat Gil encapçalarà la llista conjunta d'UL i DA

  • L'assemblea de militants dóna tot el suport a la decisió de la consellera
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

L'actual consellera general d'Unió Laurediana (UL), adscrita al grup parlamentari demòcrata, Montserrat Gil, serà la persona que encapçalarà la llista electoral conjunta que UL i DA presentaran a Sant Julià de Lòria. La notícia es va conèixer ahir a la nit en el decurs de l'assemblea de militants d'UL i que va confirmar a l'ANA la pròpia Gil, una possibilitat que aquest rotatiu ja havia avançat ahir

L'assemblea de militants va donat tot el suport a la decisió de Gil d'acceptar ser la candidata a cònsol major en la llista electoral que el partit lauredià presentarà amb DA als comicis comunals del 4 de desembre.

Segons va explicar Gil, la proposta la va rebre ja fa uns dies per part dels membres de la comissió electoral, de la qual ella mateixa en forma part a més dels dos cònsols, Josep Pintat i Enric Sangrà, l'altra consellera general, Roser Bastida, i la presidenta d'UL, Maria Àngels Tarrés.

Els motius que l'han fet acabar de decidir per acceptar el repte, i que formaven part també d'alguns dels arguments pels quals se li proposava, són bàsicament pel seu «perfil d'encaix amb DA». Els responsables d'un i altre partit buscaven una persona que representés «l'obertura d'UL a DA», i qui millor que una de les persones que sent d'Unió Laurediana i treballa diàriament dins del grup parlamentari demòcrata.

Gil, que es va definir com una persona «molt de poble i molt executiva», va dir que es tracta d'un exercici de «coherència», no només per traslladar l'estreta relació parlamentària entre els dos grups a la política comunal, sinó perquè «en temps de crisi calen unions». Pel que fa al segon lloc, Gil va dir que ho aniran tancant en els propers dies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT