PUBLICITAT

El Club Tennis Taula Encamp competeix a Lleida

  • L'entitat, que juga a través del club de la Seu, té el centre al Complex Esportiu
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Club Tennis Taula Encamp disputa competicions fora del Principat per buscar un nivell més o menys alt que li permeti anar creixent en qualitat. Així, com que de moment no existeix la possibilitat de jugar amb el nom d'Encamp o d'Andorra a les lligues federades catalanes, i ja que tampoc no hi ha cap lliga o competició oficial a Andorra, els membres del CTT Encamp competeixen a través del club de la Seu (la Seu CTT).

Les proves en què lluiten els encampadans formen part de la Lliga de la Segona provincial de Lleida, tot i que les competicions també es diversifiquen entre ‘opens', també a la província lleidatana, o els campionats de la Copa. El CTT Encamp no descarta competir a nivell nacional dins del Principat en lligues organitzades, tot i que assumeix que la seva preferència és sortir a l'estranger per trobar més nivell i augmentar el propi.

TANT PER NENS COM PER ADULTS / La intenció de l'Encamp és permetre els entrenaments i el joc tant a nens com a adults. De moment, el club disposa d'entre cinc i sis nens i gairebé una quinzena d'adults, tot i que la intenció és augmentar aquestes xifres a una desena de nens i una vintena de sèniors.

Els entrenaments es fan al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp. El CTT Encamp vol entrenar joves entre 9 i 16 anys amb l'ajuda d'una activitat d'escola oferta pel Comú d'Encamp (dimecres de 18.30 a 20.30 i divendres 19.30 a 20.30) per tal de formar una cantera que permeti ampliar el nombre de jugadors. L'horari del club és dimecres de 20.30 a 23.00 i divendres de 20.30 a 22.00.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT