PUBLICITAT

Ball de noms a la Massana entre DA, PLA i 'garrallistes'

  • El conseller d'Urbanisme d'Escaldes, Marc Calvet, segon de Trini Marín
J. R. B.
LA MASSANA / ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
David Baró Foto: TONY LARA

Robert Albós, Jordi Serra, David Baró. Els noms estan sobre la taula, però falta decidir la combinació. Aquesta és la negociació que encara mantenen liberals, DA i el sector dels germans Garrallà de carà a donar per bona la candidatura taronja a la Massana.

Així, els garrallistes tenen prou clar –i així ho han fet saber– que el tàndem hauria d'estar format per Serra-Albós. Consideren que es tracta d'una bona proposta perquè, segons el parer d'aquest sector, Serra ha de ser catalogat com a afí als liberals, mentre que l'excònsol menor, Robert Albós, és més proper als germans Antoni i Josep Garrallà.

Aquest posicionament no és vist de forma tant diàfana pels liberals que comparteixen les tesis de DA i la majoria comunal, que veuen en David Baró el perfil perfecte de renovació amb el qual encarar la cita electoral del 4-D, però estarien disposats a transigir i que Albós vagi d'u amb Baró com a delfí. Finalment, la facció que es podria definir com a més genuïnament PLA és reticent a un lideratge de Jordi Serra, a qui consideren responsable de què Joan Gabriel quedés apartat del procés de creació de DA. Contrariament, els garrallistes defensen que Serra és un polític liberal que va forjar l'entesa per consolidar DA a la Massana, i promouen la seva candidatura a cònsol major.

ESCALDES / A Escaldes, en canvi, DA ja ho té clar. El conseller d'Urbanisme, Marc Calvet, acompanyarà com a segon a Trini Marín, que encapçalarà la llista taronja.

A sant Julià de Lòria el conseller Joan Albert Farré continua sent qui aglutina més suports per liderar la candidatura conjunta entre UL i DA, però hi ha altres alternatives que de cap manera es poden descartar, com que la consellera Montse Gil agafés les regnes de la llista amb el suport total de Demòcrates per Andorra, que encara estan a l'expectativa de la decisió final.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT