PUBLICITAT

Es crea el Club d'Andorra la Vella amb esperit competitiu

  • Està format per 30 membres, entre nens i adults
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

El Principat ja compta amb un segon club. A més de l'Encamp, les taules ja estan plenes també al Club Tennis Taula d'Andorra la Vella, un nova entitat que suma 30 membres entre nens i adults (d'aquests en són nou), que té la seu de joc al gimnàs de l'Escola Espanyola Ciutat de Valls i que aspira a competir la pròxima temporada a nivell federat. La idea és fer-ho a la Lliga de Lleida, tot i que ja disputa tornejos amistosos per la geografia catalana.

La presidenta és Maria Ángeles De Haro. Aquesta nova entitat organitza les sessions d'entrenaments de dimarts a divendres a partir de les 19.00 i «fins que ens cansem», segons va informar ahir durant la presentació oficial el secretari Emili Asensio. Una de les fits que es marca l'entitat és poder disputar uns Jocs dels Petits Estats, segons Asensio.

Aquesta entitat ha estat formada gràcies a un primer contacte que va tenir a les jornades de portes obertes del 2010. Aquesta fita va donar peu a participar després a la festa major de la capital, i posteriorment el contacte amb el ministeri d'Esports va permetre iniciar els tràmits, amb la qual cosa des del passat mes de juny que funciona.

La intenció és diferenciar el que es fa fins ara al club d'Encamp, on no hi ha una mentalitat de sortir a competir. El nou club de la capital sí que té aquesta aspiració, tot i que aquesta temporada no podrà ser perquè els terminis per inscriure's a la federació catalana han acabat. Amb tot, Asensio va voler deixar clar que, tot i la voluntat de competir fora del Principat, el que el club no vol és deixar de banda l'educació dels nens que en formen part.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT