PUBLICITAT

L'estrena del vermut andorrà

  • El Centre de Congressos serà un referent gastronòmic d'alt nivell del 13 al 15 de novembre
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Marcel Besolí; els cuiners Ramon Sasplugas, Carles Flinch i Marc Noguera; i el cònsol menor, Josep Vila ,ahir. Foto: ana / EA

El congrés internacional d'Andorra la Vella Gastronòmica, que tindrà lloc del 13 al 15 de novembre, va presentar ahir el programa definitiu de l'esdeveniment, que comptarà amb la presència de noms importants de la cuina i la gastronomia nacional i internacional, així com d'actors de la sèrie de TV3 la Riera. A la Fira d'Andorra la Vella es farà el llançament del «vermut andorrà» i la instal·lació de la infraestructura de Madrid Fusión a l'escenari del Centre de Congressos, segons va informar l'ANA.

Els organitzadors d'Andorra la Vella Gastronòmica han tancat un programa «d'alt nivell» amb presència de primeres figures de la restauració i la gastronomia de dins i fora del territori andorrà. Ramon Sasplugas (Celler d'en Toni), Carles Flinch (Can Manel), Patrick Marco (La Cúpula) i la Quima i el seu equip (Ca la Quima), compartiran sessions i escenari amb Montse Estruch (El Cingle), Alessio Rossi (Gran Hotel Royal de Lugano), la pastissera Eva Arguiñano, el sommelier Àlex Duran, el cocktailman Javier de las Muelas i l'innovador en textures de pasta i gelats Sandro Desii.

Andorra la Vella Gastronòmica també participarà de manera activa a la Fira d'Andorra la Vella. Javier de las Muelas, amb la col·laboració dels principals cuiners del congrés, han creat per a l'ocasió un vermut andorrà. L'estrena formal serà el dissabte 22 d'octubre dins dels actes de la Fira. Hi seran presents alguns dels cuiners que oferiran aperitius molt creatius i es comptarà amb la participació d'algun personatge sorpresa molt conegut.

A més, la jornada de portes obertes del congrés comptarà amb la presència dels cuiners de la sèrie de TV3 la Riera que impartiran una ponència sobre l'escenari; i a més es donarà molta rellevància a la participació del públic infantil amb la programació d'un espai exclusiu amb aules/taller pels més petits que tindran l'ocasió de cuinar i pujar a l'escenari.

Josep Vila, cònsol menor d'Andorra la Vella, va definir aquest esdeveniment com un projecte «diferent de tot el que s'ha fet fins ara al país», ja que com va assenyalar, «un congrés com aquest és important per una capital europea, com és Andorra la Vella». De la seva banda, el director de l'esdeveniment, Marcel Besolí, va insistir en el paper de promoció d'Andorra la Vella Gastronòmica per donar a conèixer tant els productes del país com «l'indiscutible talent dels nostres cuiners».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT