PUBLICITAT

Jordi Mas encapçalarà la llista d'UP-DA a Encamp

EL PERIÒDIC
ESCALDES - ENGORDANY

Periodic
Marc Pons Martell Foto: ANA

S’han confirmat els tres primers noms de la llista que presentaran Units per al Progrés i Demòcrates per Andorra a Encamp, segons va informar ahir ATV. L’excònsol major Jordi Mas serà el cap de llista de la candidatura UP-DA, mentre que com a número dos i, per tant, candidat a cònsol menor, es confirma el nom de Jordi Torres Arauz.
Una de les candidates que havia sonat amb més força, Esther París, ocuparà el tercer lloc de la candidatura encampadana. Un cop escollits els quatre primers membres de la candidatura aquests conformaran el seu equip que tindrà un clar perfil tècnic, segons la televisió pública.
L’executiva local se centra ara amb la prioritat d’aconseguir el sí del quart membre de la candidatura

FERRER FITXA PONS / L’actual cònsol major d’Andorra la Vella i futura candidata a la reelecció, Rosa Ferrer, va fitxar ahir Marc Pons Martell per a la llista electoral de Coalició d’Independents (Cd’i). Pons va ser conseller de Joventut, Turisme, Cultura i Medi Ambient al Comú de la capital durant el mandat 2003-2007, amb Francesc Xavier Mora com a cònsol major. Tot i que no se sap encara el lloc que ocuparà, sí que serà en un del llocs «elegibles», és a dir, dels nou primers de la llista, segons va poder saber ahir l’ANA.

CURRÍCULUM / Durant els anys que Pons va estar al capdavant de la conselleria de Joventut es va crear l’espai de l’Enllaç, així com la primera Festa de la Joventut l’any 2005. Pons també havia estat secretari de relacions internacionals del Partit Socialdemòcrata, partit del qual es va donar de baixa un cop va acabar la seva tasca de conseller al Comú.
Defensor dels drets dels homosexuals i impulsor d’activitats contra la discriminació d’aquest col·lectiu, Marc Pons va ser integrant de l’organització Som com Som, ocupant diversos càrrecs de responsabilitat des de la seva creació fins el desembre del 2007.
Durant les darreres eleccions generals va col·laborar amb la candidatura d’Andorra la Vella de Demòcrates per Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT