PUBLICITAT

El River està «amb ganes» de començar a jugar

  • BIBM aposta una temporada més per formar part del projecte del club
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els jugadors del River van fer una exhibició al carrer, ahir al migdia. A la galeria, Jiménez fa una palmada a una client de les oficines de BIBM, ahir durant la gravació de la imatge promocional Foto: TONY LARA

Resten poc més de 48 hores perquè el BC River Andorra comenci la temporada a la lliga LEB Plata. Les sensacions de l'equip són bones, però existeixen certes ànsies per arrencar, després de sis setmanes llargues de pretemporada i només quatre partits entre amistosos i de Lliga Catalana. «Estem amb ganes i a l'expectativa de com podem respondre», va dir ahir el tècnic Joan Peñarroya, durant la presentació de la renovació del patrocini de BIBM.

L'acte del migdia va estar protagonitzat per una mena d'entrenament-exhibició dels jugadors del primer equip al carrer amb cistella (petita) inclosa, esmaixades per a la foto, safates i implicació d'alguns directius del banc. Són més de 20 anys d'unió entre el BC Andorra i BIBM que continuen «tot i els moments difícils», com va dir Francesc Solana, director general del club.

PEÑARROYA ANALITZA LA 1A JORNADA / L'entrenador del River va analitzar la primera jornada, disputada el passat cap de setmana, quan el River per calendari havia de descansar. «S'ha ratificat el que pensava d'equips com Orense i Corunya, però també insisteixo que crec que és una competició en què hi ha molts condicionants, i prova d'això són les victòries del Barça a Plasència o del Tenerife a Oviedo». El Prat Joventut, que rebrà el River divendres, va perdre 84-64 a casa del Aurteneche Araba. «Si no estem a molt bon nivell, no guanyarem», va sentenciar Peñarroya, que considera que el primer objectiu del seu equip ha de ser «lluitar fins el final per estar en la primera posició». L'entrenador va tornar a criticar que a la LEB Plata, amb 13 equips, «del 2 al 9 juguin el play-off». «Això desvirtua la competició».

PREUS DELS ABONAMENTS PER ALS SOCIS / El club ha dissenyat una política d'abonaments per als socis d'aquesta temporada dividida en cinc opcions. Dels 15 al 18 anys (abans dels 15 anys l'entrada és gratuïta) el preu és de 30 euros; de 18 als 21, 50 euros; dels 21 als 65, 75 euros; de més de 65 anys, 60 euros; i el carnet familiar entre dos i cinc carnets, 130 euros. Això serà tant per a la lliga regular com per al possible play-off. A més, el director general va informar que cada soci que en porti un de nou, tindrà un 20% de descompte. La idea del club és tenir un augment de socis semblant al de la temporada passada, quan s'hi van afiliar 200 més. Ara en són 718.

Així mateix, el club va informar que ja s'ha instal·lat a la nova seu social, situada ara al Poliesportiu d'Andorra la Vella, al Casal de l'Esport, abandonant així la tradicional seu de l'edifici de les Galeries Plaza.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT