PUBLICITAT

El Govern torna a negar els 50.000 euros al FC Andorra

  • La Junta directiva del club farà pública una decisió els pròxims dies
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'Hotels Plaza rep el Barça avui, a les 20.30 hores Foto: TONY LARA

El dilema dels 50.000 euros, que si sí o que si no, continua. El passat dilluns, el FC Andorra i els representants del Govern, amb el secretari d'Estat d'Esports, Jordi Cerqueda, al capdavant, van mantenir una nova reunió per intentar solucionar una qüestió que afecta el futur immediat del club. La resposta de l'Administració no va variar, segons les fonts consultades, i així la negativa als 50.000 euros segueix intacta perquè es considera que el club va cobrar els 50.000 la temporada anterior en concepte d'»aportació puntual» per resultats esportius. Així les coses, el club es reserva el fet de respondre públicament en els pròxims dies.

Ahir, per part de les dues parts implicades només s'informava de que la situació estava igual que fa mesos, però segons altres fonts consultades la qüestió arriba a un punt gairebé insalvable que requereix de decisions fortes. Sense concretar res de moment, el club treballa en el tema per poder trobar una solució. Que el FC Andorra no cobri els 50.000 euros que reclama implica un problema de cobrament dels jugadors i tècnics dels seus equips, que tenen pendents algunes de les nòmines.

Durant les campanyes 2008-2009 i 2009-2010, el FC Andorra manté que va tenir 367.000 euros de pressupost incloent els diners procedents de l'Executiu i que en la 2010-2011 n'ha percebut 317.000. Considera que li falten aquests 50.000 euros.

A LES 20.30, PARTIT CONTRA EL BARÇA / Pel que fa als temes esportius, avui l'Hotels Plaza Andorra de la Segona Divisió del futbol sala espanyol disputa el partit de la 6a jornada de Lliga contra el FC Barcelona. Aquest matx, que es disputa a les 20.30 al Poliesportiu, és el corresponent a la pròxima jornada que el club andorrà no podrà disputar amb motiu de la disputa del Preeuropeu que haurà de jugar la selecció andorrana que entrena també Xavier De la Rosa i que està formada per gran part de la plantilla de l'Hotels Plaza.

El duel d'aquest vespre ha de suposar un canvi en la dinàmica de resultats de l'equip, perquè en els tres enfrontaments que ha disputat només ha vençut en un, precisament al Poliesportiu en el debut a la competició contra el Burela. Tot i això, el tècnic De la Rosa considera que el seu equip ha de lluitar «partit a partit» i mirar sempre «els punts que tenen els últims», perquè «el primer objectiu és mantenir la categoria i qui pensi que hem de lluitar pel play-off està molt equivocat». L'entrenador andorrà té el dubte fins última hora del porter Paulinho, amb una estrebada a un abductor.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT