PUBLICITAT

Ferrer fitxa Marc Pons per a la llista de Cd'i

  • Tot i que no se sap encara el lloc que ocuparà, sí que serà en un del llocs "elegibles",
11102011_presentacio
Marc Pons Martell en una imatge del seu perfil al Facebook.
L'actual cònsol major d'Andorra la Vella i futura candidata a la reelecció, Rosa Ferrer, ha fitxat Marc Pons Martell per a la llista electoral de Coalició d'Independents (Cd'i). Pons va ser conseller de Joventut, Turisme, Cultura i Medi Ambient al Comú de la capital durant el mandat 2003-2007.
Marc Pons Martell, de 32 anys, exconseller de Joventut, Turisme, Cultura i Medi Ambient del Comú de la capital durant el mandat 2003-2007, amb Francesc Xavier Mora com a cònsol major, formarà part de la llista electoral de Cd'i encapçalada per Rosa Ferrer. Tot i que no se sap encara el lloc que ocuparà, sí que serà en un del llocs "elegibles", és a dir, dels nou primers de la llista, segons ha pogut saber l'ANA.

Durant els anys que ell va estar al capdavant de la conselleria de Joventut es va crear l'espai de l'Enllaç, així com la primera Festa de la Joventut l'any 2005. Pons també havia estat secretari de relacions internacionals del PS, partit del qual es va donar de baixa un cop va acabar la seva tasca de conseller al Comú. Defensor dels drets dels homosexuals i impulsor d'activitats contra la discriminació d'aquest col·lectiu, Marc Pons ha estat integrant de l'organització Som com Som, ocupant diversos càrrecs de responsabilitat des de la seva creació fins el desembre del 2007. Durant les darreres eleccions generals va col·laborar amb la candidatura d'Andorra la Vella de DA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT