PUBLICITAT

Sis crèdits extraordinaris, a debat al Consell

  • Els consellers votaran el finançament per als ajuts a l'habitatge i l'emancipació
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La sessió de Consell General d'aquest dijous té previst debatre i votar sis projectes de llei de crèdit extraordinari i suplement de crèdit per finançar despeses derivades d'actuacions de diversos departaments, segons l'ANA. A més, la sessió també servirà per debatre el projecte de llei d'adaptació dels estatuts de la societat Ramaders d'Andorra a la Llei de societats anònimes i de responsabilitat limitada. Finalment, els consellers també examinaran i votaran la ratificació de l'acord entre Andorra i Alemanya per a l'intercanvi d'informació en matèria fiscal.

El ple del consell debatrà sobre el projecte de llei per finançar els crèdits a l'emancipació i els crèdits per accedir a un habitatge de lloguer corresponents a la convocatòria d'ajuts a l'habitatge de lloguer de l'any 2011. Igualment, la continuació dels treballs tècnics i d'execució de les obres de construcció de les dependències comunals al carrer Prat de la Creu, en el marc de la reordenació urbanística dels entorns de la Casa de la Vall, també seran objecte d'examen i votació durant la sessió del Consell.

Els consellers també tindran l'oportunitat de debatre sobre el projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades del contracte de concessió de la línia ràpida del bus exprés entre Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i Escaldes; així com el projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses derivades del conveni entre el Govern i la Cambra de Notaris d'Andorra per a la continuació del projecte de microfilmació, digitalització i mecanització dels protocols notarials propietat de l'Estat. Finalment, les despeses derivades del funcionament i manteniment del nou edifici del Consell General també seran objecte de debat. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT