PUBLICITAT

Quelcom fa el pas al teatre per portar humoristes de qualitat

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Casal, Leina i Figueiredo, presenten els Dijous d'Humor, ahir Foto: ANA / N.M.

la companyia Quelcom ha fet un pas més en el món de l'espectacle, i a partir d'aquesta setmana inicia els Dijous d'Humor, un esdeveniment que vol ser mensual i que aspira a portar humoristes de qualitat als teatres andorrans. Els primers protagonistes seran Ramon Tartas i Oswaldo Digón, monologuistes reconeguts que actuaran dijous a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria.

Els professionals de l'humor de Quelcom van portar durant la temporada passada diversos humoristes per actuar a bars andorrans com l'Insitu. És degut a l'èxit d'assistència que han decidit donar el pas al teatre. Joan Carles Casal, Ivan Lira i Albert Figueiredo volen portar artistes de més qualitat que necessiten sales amb més aforament, va informar l'ANA. El fet que l'espai sigui un teatre i no un bar on la gent pot beure alguna cosa mentre gaudeix de l'actuació, no serà un problema, segons els Quelcom, perquè «com que és humor de qualitat no cal res més per passar-s'ho bé».

Pel que fa a l'actuació d'aquest dijous Figuereido va manifestar que la qualitat de Tartas i Digón és destacable, i de fet, el primers ja va actuar a Andorra durant la temporada anterior i va tenir molt d'èxit amb el seu «humor intel·ligent». Pel que fa al gallec Oswaldo Digón, és molt conegut a Galícia ja que actua a la televisió.

Quelcom oferirà preus assequibles (entre 10 i 12 euros) «per ser fidels al nostre públic», van assegurar. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT