PUBLICITAT

Amaral dóna el tret de sortida dijous al Festival Yepes

  • El grup saragossà presentarà el recent estrenat ?Hacia lo salvaje'
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Amaral, al concert d'Escaldes Foto: TONY LARA

El 29è Festival Internacional Narciso Yepes arrencarà aquest dijous amb Amaral. El grup aragonès actua per primera vegada en el marc del Festival, en el qual presentarà el recent estrenat disc Hacia lo salvaje, com a part de la gira de presentació del nou treball. La primera cita del Yepes, organitzat pel Comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà a través de l'Associació Festivals d'Ordino, tindrà lloc a les 21 hores a l'Auditori Nacional d'Andorra.

El cartell del Festival Internacional Narciso Yepes es completa amb les actuacions de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA), els Solistes de la JONCA i el pianista Michel Camilo.

Hacia lo salvaje és el sisè àlbum del grup saragossà. Segons va explicar Juan Aguirre, component del duo, el nou treball «és un disc elèctric» i suposa «un canvi radical, tot i que de totes maneres sempre hem canviat d'un disc a un altre». Consta de dotze cançons entre les quals «hi ha temps mitjos i ràpids, però sobre una intensitat de fons que potser el grup no ha explorat abans en la mesura en què ho fa ara. Només una de les cançons serà acústica», va informar Aguirre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT