PUBLICITAT

Loan prova un Fórmula Renault 2.0 a Montmeló

  • El jove de 16 anys roda en dues tandes amb l'equip Arta Engineering
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Foto:

El jove pilot Àlex Loan va participar a la jornada de tests organitzada per Renault Sport al Circuit de Catalunya de Montmeló. El jove pilot va rodar amb un Fórmula Renault 2.0, un monoplaça superior (210 CV) amb què competeix actualment a Auto Sport Academy (140 CV).

El lauredià, de només 16 anys, va rodar en dues tandes de tests d'una hora i mitja cadascuna amb l'equip Arta Engineering. Loan va participar a la sessió juntament amb 43 pilots més, tots procedents de diverses competicions europees, com Fórmula Academy, Fórmula BMW, Fórmula Ford, entre d'altres.

Des de fa diversos anys, Renault Sport permet a les promeses del pilotatge de categories inferiors participar a la jornada de Rookie Tests, l'endemà de la gran final de les World Series by Renault. Aquesta jornada permet a molts pilots lluir-se davant d'equips que competeixen a les categories Fórmula Renault 2.0 i 3.5 i assegurar la continuïtat de la seva carrera esportiva.

Una vegada finalitzin les diverses competicions en què competeixen els pilots participants en la jornada d'ahir, i abans que acabi l'any, els equips decidiran els nous fitxatges de cara a pròximes temporades, i és aquest el gran atractiu de promoció per tots, incloent l'andorrà Àlex Loan, que està progressant en la F-4 francesa. Els tests de Montmeló van servir per constatar l'adaptació de Loan al volant d'un monoplaça de categoria superior, i el coach del jove pilot, Thierry Canga, confia que pugui ser fitxat per un equip de Fórmula Renault 2.0 i competir en circuits de tot Europa, tot i que encara s'haurà d'esperar per saber com evoluciona tot.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT