PUBLICITAT

El Tour 2012 més proper, per Foix, Pau i Bagnères de Luchon

  • Una suposada errada informàtica publica les etapes a la web oficial
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Una suposada errada dels organitzadors del Tour de França va fer que el recorregut de 2012 de la ronda francesa aparegués durant uns minuts a la pàgina web de la prova, una setmana abans de l'anunci oficial, el proper 18 d'octubre. Entre les etapes que hi hauria, segons aquest calendari que es va fer públic a través d'internet a gran velocitat, les més properes al Principat seràn les que acaben a Foix (15 de juliol), Pau (16 de juliol) i Bagnères de Luchon (18 de juliol), després d'una dia de descans.

Segons la captura de pantalla que va poder fer velopeloton.com i l'autenticitat del qual no va confirmar Amaury Sports Organisation (ROSTEIXO), l'empresa organitzadora del Tour, la carrera s'iniciaria el 30 de juny en Lieja, amb una etapa pròleg de 6,1 quilòmetres, i acabaria a París el 22 de juliol.

El Tour de 2012 comptaria, segons el publicat ahir, amb dues etapes contrarellotge individual, de 38 quilòmetres la primera i de 52 la segona, que es disputaria entre Bonneval i Chartres el dia d'abans de l'arribada a París. El recorregut inclouria, a més, cinc etapes de muntanya, dues d'elles amb arribades en alt, a més de nou jornades de perfil de mitja muntanya, de les quals una també culminaria en alt.

Les etapes més properes a Andorra seràn la 14a, entre Limoux i Foix, de 192km, la 15a entre Samatan i Pau, de 160km, i la 16a entre Pau i Bagnères de Luchon, de 197km, tot i que també es disputarà la 17a, el 19 de juliol, entre Bagnères de Luchon i Peyragudes, de 144km.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT