PUBLICITAT

Actors professionals al túnel del terror d'Encamp

  • El Comú augmenta el preu de l'entrada fins als cinc euros
EL PERIÒDIC
ENCAMP

El túnel del terror que s'organitza per la Castanyada a la parròquia d'Encamp des de fa dues edicions, guanyarà aquest any en qualitat i en professionalitat dels actors. L'activitat comptarà amb una empresa d'atrezzo andorrana que ha treballat amb El Tricicle, Dagoll Dagom, TV3 o Antena 3. A més, els protagonistes són «persones que han sortit per televisió, que actuen en teatre i que han estat amb grans companyies», segons va explicar la consellera de Cultura i Afers Socials, Olga Areny.

La nova edició del túnel del terror es celebrarà del 29 al 31 d'octubre i coincidirà amb una festa de Halloween organitzada pels joves d'Encamp. El túnel estarà ambientat en les pel·lícules Insidious i Paranormal activity. «Volem que faci molta por i que sigui una cosa molt elaborada», va indicar Areny.

Després de dues edicions, l'objectiu d'aquesta és consolidar l'activitat i augmentar-ne la qualitat. Per aquest motiu, la consellera espera que se superin els 3.000 visitants que van passar pel soterrani del Complex Esportiu d'Encamp l'any passat. Com a novetats, s'allarga el recorregut i s'augmenta el pressupost fins als 30.000 euros, «dels quals gairebé la meitat es recuperen amb entrades», va assegurar la consellera de Cultura a l'ANA. Aquestes passen de 3 a 5 euros. «Pugem el preu però també la qualitat del túnel», va recalcar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT