PUBLICITAT

Els carrers del país s'omplen de Ferraris i escarabats

  • Els Mini també inundaran les principals vies andorranes el proper 23 d'octubre
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els Ferrari passen pel vial de la Unió davant l'admiració dels vianants Foto: TONY LARA

Els carrers del Principat es van omplir ahir d'automòbils Ferrari. Ahir tenia lloc una concentració internacional de vehicles amb el cavallino rampante.Va ser a partir de les 11 hores quan els luxosos automòbils van començar a desfilar per les principals vies del país, passant per l'avinguda Meritxell, el carrer Prat de la Creu, l'avinguda Salou fins a la Margineda, i pujant després per dins de Santa Coloma i Andorra la Vella fins al carrer de la Unió, l'avinguda Carlemany direcció Encamp i arribant a Canillo, per fer després el Coll d'Ordino i arribar a Arinsal. Allà, van poder pujar fins a l'estació d'esquí en mode carrera, amb la carretera tallada a la circulació normal.

D'altra banda, ahir també hi havia la concentració de Volkswagen escarabats, que també van passejar per diferents indrets del país.

Per al cap de setmana del 22 i 23 d'octubre, està prevista una trobada de cotxes Mini, que aquell diumenge també circularan pel país i podran fer una cursa amb la carretera tancada a Arinsal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT