PUBLICITAT

Exmembres del PS i del PLA estudien presentar una tercera llista a Encamp

  • Alguns dels impulsors d'aquesta iniciativa serien Bernat (PLA), Torres Falcó (ex PS), Guàrdia (independent), Daniel Torres (ex PLA) i l'actual conseller Romera (PS)
09102011_torresfalco
Jordi Torres Falcó en el moment de prendre possessió del càrrec d'ambaixador prop del Consell d'Europa la legislatura passada.
A deu dies de presentar les candidatures que optin a les eleccions comunals del 4 de desembre, a la parròquia d'Encamp, a banda de la llista del Partit Socialdemòcrata (PS) i la d'Units per al Progrés – Demòcrates per Andorra (UP-DA), s'està gestant una tercera llista formada per exmilitants del PS i del PLA i descontents d'aquestes dues formacions. Segons ha pogut saber l'ANA, alguns dels impulsors d'aquesta iniciativa serien Alain Bernat (PLA), Jordi Torres Falcó (ex PS), Joan Guàrdia (independent), Daniel Torres (ex PLA) i l'actual conseller de Comú Joan Carles Romera (PS).

Alguns d'aquests impulsors han confirmat a l'ANA que hi ha hagut diverses converses per mirar de fer una tercera llista, tot i que encara no hi ha res tancat. D'una banda, el sector descontent amb el PS considera que la llista que els socialdemòcrates preparen és molt fluixa. De l'altra, els provinents de la banda més liberal tampoc els convenç el tàndem Jordi Mas-Jordi Torres Arauz que podria encapçalar la candidatura UP-DA.

Una de les possibilitats que s'estudia és que aquesta tercera llista estigui encapçalada per Jordi Torres Falcó i Alain Bernat. Fonts properes a Torres Falcó han indicat que no hi ha res tancat però que ell estaria disposat a ser candidat sempre i quan es pogués tancar una llista tècnicament bona.

Aquest mateix diumenge hi ha programada una reunió on es podria avançar en la configuració d’aquesta candidatura.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT