PUBLICITAT

El Palau de Gel inaugurarà el nou gimnàs aquest mes

  • El restaurant es preveu que obri portes abans del pont de Tots Sants
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
El públic contempla el descobriment de la nova imatge del Palau Foto: TONY LARA

El Palau de Gel d'Andorra a Canillo té previst inaugurar el nou gimnàs, després de la remodelació i el canvi de gestió que s'ha fet, el proper 17 d'octubre. La instal·lació oferirà nous aparells i un nou programa d'activitats dirigides. Pel que fa al restaurant, que també passarà a estar gestionat per una empresa externa, es preveu que durant les properes setmanes pateixi alguns tancaments parcials per poder fer les obres de millora per convertir-lo en un espai tematitzat amb el món dels esports, que ofereixi diverses retransmissions esportives. S'espera que la seva inauguració es pugui fer abans del pont de Tots Sants, per aprofitar l'augment d'afluència de visitants que pot registrar la parròquia de Canillo durant aquells dies festius.

El Palau de Gel va informar que el proper 17 d'octubre s'inaugurarà el nou UrbanGym Palau de Gel, que oferirà noves màquines i aparells, així com un programa d'activitats dirigides, entre les 7.40 i les 21.30 hores, que inclou pilates, cycling, cardiobox, abdominals, steps, i d'altres disciplines. Abans de la inauguració, s'oferiran dues classes magistrals per donar a conèixer el producte, la primera serà de pilates el dia 14 d'octubre i la segona l'endemà dia 15 amb una classe d'spinning.

EL SERVEI DE RESTAURACIÓ / D'altra banda, el restaurant del Palau de Gel també passa a ser gestionat per una empresa externa, que enfocarà l'establiment cap a l'àmbit esportiu, amb la potenciació de les retransmissions de partits per dirigir-se a un públic jove i esportista. Està previst que la remodelació del restaurant estigui enllestida pel pont de l'1 de novembre, tal com va explicar la cònsol menor de Canillo, Dolors Cabot, divendres durant la sessió de Consell de Comú.

L'objectiu dels canvis de gestió tant del gimnàs com del restaurant és la millora de l'oferta i les instal·lacions per tal d'incrementar els usuaris dels dos productes, informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT