PUBLICITAT

Vales i Salvat viatgen a Rússia enlloc dels sancionats Cristian i Ayala

  • Ildefons Lima va ser substituit per un cop a la mà que l'impedirà jugar l'últim partit
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ayala marca la barrera d'esquenes a Moreno, Ilde i Martínez, divendres Foto: TONY LARA

Només Ayala i Cristian Martínez van veure la targeta groga en el partit de divendres davant Irlanda (0-2) però tots dos ja tenien acumulada una amonestació i per tant es perdran el darrer partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa d'Ucraïna 2012, dimarts a Rússia.

El remei de Koldo es ocupar les seves vacants amb Marc Vales –un habitual que no va jugar divendres pel mateix motiu, cúmul de targetes– i Quim Salvat i mantindrà els altres setze en la convocatòria abans de viatjar avui a Moscú. Entre ells també hi serà Ildefons Lima, que va ser substituit contra Irlanda –cosa gens habitual– al minut 80 en rebre un cop a la mà que pintava malament però que finalment s'ha quedat en un ensurt; serà envenat i podrà jugar sense problemes.

La resta dels 18 convocats són, per tant, José Antonio i Periánez com a porters; Bernaus, Emili, Àlex Martínez i Òscar com a defenses; Moreno, Marcio, Lorenzo, Marc Pujol, Peppe i Marc Garcia com a migcampistes; i Juli Sánchez, Sebas i Fernando Silva com a davanters.

CANSAMENT FRUÏT D'UN PARTIT DUR / Segons Koldo els jugadors acumulen més cansament de l'habitual «a causa del joc «físic i de contacte» al qual Irlanda va sotmetre a la tricolor però hi ha temps suficient –gairebé quatre dies– per una recuperació òptima. El seleccionador va fer autocrítica sobre el joc del seu equip, principalment en tasques ofensives: «He vist dues vegades el partit i davant un inici a tant ritme com va marcar Irlanda poc es pot fer. Però també és cert que nosatres no hem fet bé les coses amb la pilota», va reconèixer. «La nostra intenció era tocar amb criteri», va prosseguir, «però ens pressionaven amb força molt a dalt i ens impedien construir el joc, obligant-nos a tirar pilotes llargues».

De cara a Rússia, que encara no té la classificació matemàtica, el seleccionador nacional va advertir: «Ens trobarem un rival igual. Rússia no pot fallar en l'últim partit i sortirà amb més ganes que mai».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT