PUBLICITAT

Ferrer diu que «hi haurà més oferta pel ciutadà» a la capital

  • La candidata treu ferro a la fi de les negociacions dient que «no havíem parlat de programa»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Membres de Cd'i, amb Ferrer al mig, el dia de la presentació de la coalició Foto: ÀLEX LARA

La candidata a la reelecció com a cònsol major per la Coalició d'Independents d'Andorra la Vella (Cd'i), Rosa Ferrer, va valorar ahir que el fet que les negociacions no prosperessin entre la seva nova formació i Demòcrates per Andorra (DA) farà que hi hagi tres candidatures a la capital per a les properes eleccions comunals previstes pel 4 de desembre, i per tant «més oferta pel ciutadà».

Així, Ferrer veu el cantó positiu de la decisió de no seguir negociant per presentar una candidatura conjunta. Per ella no hi ha hagut «trencament» i prefereix esperar a veure què passa per valorar si el presentar candidatures separades beneficia a uns i perjudica als altres.

De tota manera, l'actual cònsol major d'Andorra la Vella també va comentar que «les coses no es fan perquè sí» i va recordar que en les converses mantingudes entre representants de Cd'i i DA «no havíem parlat ni de programa».

Les negociacions entre Cd'i i DA a Andorra la Vella van arribar a un cul de sac dijous. En la reunió del comitè local de la capital de DA es va confirmar Carles Torralba i Conxita Marsol com a candidats, i es va acordar que si es volia pactar amb Cd'i se'ls oferirien a partir del número tres de la llista tots els senars. Segons Ferrer, però, a ella no li va arribar ni tan sols aquesta oferta, sinó que directament se li va dir que «no hi ha opcions de pacte». Per aquest motiu, ambdós partits treballen des en llistes separades.

Segons va informar Marsol, el comitè local va confirmar dijous al vespre que els primers dos llocs de la llista no es negociarien. Així, Torralba serà el candidat a cònsol major, Marsol a cònsol menor, i en tot cas es podria oferir a la Cd'i el tercer lloc. La proposta seria cedir tots els llocs senars excepte el primer, però aquest pacte no es va arribar a proposar a Ferrer. La candidata a la reelecció va assegurar que se li havia comunicat que DA va decidir no pactar amb el seu grup, i per tant es treballa per tancar la llista sense cap acord. Ferrer va opinar que no poden seguir esperant a tancar la candidatura durant més temps.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT