PUBLICITAT

Premis a la contribució del desenvolupament turístic

  • L'Skål Internacional d'Andorra guardona Tomàs, la UH, Gaspart i la Vuelta
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els guardonats d'aquesta edició, a la primera fila Foto: EL PERIÒDIC

L'Skål Internacional d'Andorra, organització internacional, que pretén ser un punt de reunió dels professionals del turisme per fer negocis a través de l'amistat, va reconèixer i premiar la tasca de Pere Joan Tomás Soguero, la Unió Hotelera de les Valls d'Andorra, Joan Gaspart Solves i la Vuelta España per la seva contribució al desenvolupament del turisme del Principat.

L'entrega d'aquests premis es va fer en el marc del sopar de gala que cada any organitza l'entitat en motiu del Dia mundial del turisme, i que en aquesta ocasió va comptar amb l'humor de Joan Pera i la veu d'Íngrid Martínez, a més de la presència de nombroses autoritats polítiques i representants dels diferents àmbits del sector turístic.

Els premis s'entreguen tant a persones i entitats del país com foranes per la seva participació al desenvolupament turístic andorrà des de qualsevol de les seves vessants: cultural, artística, esportiva o social.

L'Skål Internacional d'Andorra valora que el sector del turisme es troba en constant evolució i necessita adaptar-se als canvis per no quedar-se enrere en la cursa per obtenir un espai en el competitiu mercat internacional. Així, accions com aquest lliurament de guardons «fan palesa la necessitat de continuar treballant plegats per assolir els objectius que tots desitgem».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT