PUBLICITAT

Detingut un conductor begut implicat en un accident

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Policia va detenir ahir a un resident portuguès de 38 anys implicat en un accident a Escaldes-Engordany per donar positiu al control d'alcoholèmia. Els fets van passar a les 7.30 hores a l'encreuament de les carreteres de la Comella i d'Engolasters, quan el vehicle conduït pel detingut, un Rover 220D, amb matrícula andorrana, va topar contra un fanal. Segons va apuntar la Policia, va resultar ferida lleu l'acompanyant, una resident espanyola de 35 anys. En l'incident només s'hi va veure implicat aquest vehicle.

Durant la jornada d'ahir la Policia va haver d'actuar arran de dos accidents més. El primer es va produir al voltant de les 12 del migdia a l'avinguda Carlemany d'Escaldes. L'única implicada, una conductora resident portuguesa de 55 anys, va resultar ferida lleu.

El segon accident, amb un vehicle i un a moto implicats, es va produir a l'avinguda Salou (CG1, punt quilomètric 1,5) a les 15 hores. Va resultar ferit el motorista, un andorrà de 18 anys d'edat que va haver de ser operat per un problema a un lligament i que ha passat la nit en observació.

A causa del xoc entre els dos vehicles es va veure afectat el trànsit de la CG1, amb cues de vehicles en direcció a la capital.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT