PUBLICITAT

Canillo preveu tancar l'any el 10% per sota del pressupostat

  • Tant DA com el PS reconeixen dificultats per elaborar llistes pel 4-D
EL PERIÒDIC
CANILLO

la sessió de Consell de Comú de Canillo celebrada ahir va servir per aprovar l'execució del pressupost del primer semestre del 2011, que mostra unes xifres similars a les de l'any passat, amb un 45% de despeses liquidades (3,7 milions d'euros) i un 40% d'ingressos cobrats (4,8 milions d'euros). Malgrat tot, la cònsol menor i consellera de Finances, Dolors Cabot, va indicar que si la tònica segueix igual, es pot arribar a finals d'any deixant d'ingressar un 10% de l'inicialment pressupostat, que ascendia a 12 milions d'euros. Per intentar pal·liar-ho, s'estan ajustant algunes partides de despesa.

En aquest sentit, Cabot va indicar que hi ha petites obres que no s'executaran en la seva totalitat ja sigui perquè s'han retardat a causa de la meteorologia o perquè es considera que poden esperar.

Revisió de preus del Palau de Gel / D'altra banda, Cabot va informar que s'estan acabant de tancar els nous preus que oferirà el Palau de Gel després del canvi de gestió del gimnàs i del restaurant. Entre d'altres, l'entrada d'infants es reduirà un 40%, se suprimirà l'abonament familiar i es crearà un abonament per a dues persones sense necessitat de ser familiars, va informar l'ANA.

Pel que fa a les eleccions comunals, després de la renúncia del candidat de DA a cònsol menor, l'actual cònsol major, Enric Casadevall, va reconèixer que estan tenint dificultats per tancar la llista, tot i que no va voler entrar en el detall. D'altra banda, el conseller del PS, Francesc Xavier Riba, va informar que no té intenció de repetir, i va donar gairebé per descartada la possibilitat que el PS pugui presentar una llista a Canillo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT