PUBLICITAT

Trobada de becats

  • Els tres nous beneficiaris d'ajuts a l'estudi de la Fundació Crèdit Andorrà destaquen la importància «d'invertir en capital humà» del país
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Llorente, Rosado i Tarrés durant la trobada, ahir Foto: TONY LARA

La Fundació Crèdit Andorrà va organitzar ahir una nova trobada anual de tots els estudiants que han estat becats des del 1988, en la qual també hi van participar els tres nous beneficiats d'aquest any: Berta Llorente, que cursa un màster en comerç i relacions econòmiques internacionals a la Universitat Europea de Madrid, Carlos Francisco Rosado, que fa un doctorat en bioenginyeria a l'Institut Químic de Sarrià de Barcelona, i Mònica Tarrés, que realitza un doctorat en comunicació lingüística i mediació multilingüe a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Els tres nous beneficiaris van voler destacar la importància que té aquest programa de beques pel fet de ser «una inversió en el capital humà del país». Tal i com va ressaltar Berta Llorente, les beques els permeten dedicar-se als estudis sense haver de treballar i «vivint en grans ciutats com Barcelona o Madrid».

El programa es va iniciar l'any 1988, convertint-se en la primera iniciativa social de l'entitat. Des de llavors, s'han atorgat més de quatre milions d'euros repartits en 173 beques per cursar estudis de postgrau, d'hoteleria i de turisme. Incloent els tres nous beneficiaris d'aquest any, actualment, la Fundació està finançant els estudis de nou becaris.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT