PUBLICITAT

Hotels Plaza, X-Trem i ITF, els atractius d'avui al Principat

  • L'equip de De la Rosa rep un Jaen molt millorat en un matx que promet
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Les finalistes Vale i Gutiérrez, als dobles de l'ITF amb Aguareles i Rame Foto: TONY LARA

La ressaca del partit d'ahir de la selecció amb Irlanda és prou aprofitable. Durant tot el dia hi haurà activitat esportiva, començant per l'X-Trem Challenge de 4x4, seguint per les finals de l'ITF júnior i acabant amb el partit de l'Hotels Plaza Andorra en un duel que promet emoció contra un dels equips revelació de la Segona Divisió del futbol sala espanyol: el Fuconsa Jaén.

FUTBOL SALA - No deixar escapar punts a casa, prioritat

Una de les prioritats aquesta temporada per a l’equip de Xavier de la Rosa és no deixar escapar punts a casa. No serà fàcil avui (18.30 hores), ja que el rival encara no coneix la derrota després de tres jornades. A més el tècnic de l’Hotels Plaza no podrà comptar amb Heredia per motius personals i té lesionat Ricciotti, tot i que serà a la banqueta: «Si mantenim la il·lusió podem guanyar».

MOTOR - Un dia maratonià de 4x4 a Canòlich

L’X-Trem Challenge Andorra engega avui una jornada maratoniana per als 32 equips participants. Ahir a la nit ja es van disputar les primeres etapes nocturnes i el show de tot terrenys continua avui a Canòlich des de les deu del matí fins a les set de la tarda i d’onze de la nit a tres de la matinada. I demà més.

TENNIS - Les finals individuals, a les 10 als Serradells

L’ITF Júnior d’Andorra la Vella acull avui les finals individuals en l’últim dia de competició. A les 10 del matí les campiones dels dobles Joana Vale (quarta favorita) i Paula Gutiérrez (número 2 i rival d’Aguareles Loan en primera ronda) juguen la final femenina. La de nois a les 12 entresl francesos Rinderknech i Fomba.

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT