La sub-23 cau 29-30 per un penal en l'últim instant

• El bateig internacional de la tricolor es valora com engrescador

Un jugador d'Andorra llença a porteria, ahir als Serradells Foto: TONY LARA

El debut de la selecció sub-23 en una competició internacional va ser il·lusionant. 29-30 contra Irlanda és un gran resultat tot i que no deixa de ser una derrota. El combinat britànic tampoc és que estigui molt avançat en matèria en aquest esport però una derrota tan ajustada contra un país de 4,5 milions d'habitants és, segons Gerard Pifarré, president de la Federació Andorrana, com «engrescador».

Andorra va arribar a guanyar 8-3 en la primera part, que va acabar 14-15. Igualtat total que es va perllongar a la segona part fins que a falta de quinze segons i amb 29-29, els àrbitres van assenyalar penal a favor d'Irlanda que va desencadenar la derrota. «Felicito als jugadors per l'entrega i l'esforç col·lectiu que han fet. Ha estat un bateig fantàstic», va dir Pifarré.