PUBLICITAT

DA i Cd'i descarten presentar llista conjunta a les comunals

  • El comitè local taronja ofereix a Ferrer el número tres de la candidatura
  • L'oferta dels demòcrates és cedir tots els llocs senars excepte el primer
07102011ferrer
La cònsol d'Andorra la Vella i líder de Cd'I.
Les negociacions entre Coalició d'Independents i Demòcrates per Andorra d'Andorra la Vella semblen haver arribat a un camí sense sortida. La reunió mantinguda aquest dijous a la nit pel comitè local de la capital de DA va confirmar Carles Torralba i Conxita Marsol com a candidats, i es va acordar que si es volia pactar amb Cd'i se'ls oferirien a partir del número tres de la llista tots els senars. Segons Rosa Ferrer, però, a ella no li ha arribat ni tan sols aquesta oferta, sinó que directament se li ha dit que "no hi ha opcions de pacte". Per aquest motiu, ambdós partits treballen des d'aquest moment en llistes separades.

Després dels contactes mantinguts les darreres setmanes per intentar arribar a alguna mena d'acord que permetés a DA i Cd'I anar plegats a les eleccions comunals de la capital, el pacte no ha estat possible.

Segons ha informat la candidata a cònsol menor de DA a la capital, Conxita Marsol, el comitè local va confirmar dijous al vespre que els primers dos llocs de la llista no es negociarien. Així, Carles Torralba serà el candidat a cònsol major, Conxita Marsol a cònsol menor, i en tot cas es podria oferir a la Coalició d'Independents el tercer lloc. La proposta seria cedir tots els llocs senars excepte el primer, però en qualsevol cas, aquest pacte no s'ha arribat a proposar a Rosa Ferrer.

La candidata a cònsol per Cd'i, Rosa Ferrer, assegura que aquest divendres al matí se li ha comunicat que DA va decidir no pactar amb el seu grup, i que, per tant, des d'ara treballen per tancar la llista sense cap acord. L'actual cònsol opina que no poden seguir esperant a tancar la candidatura durant més temps i que si les darreres informacions són que no es podrà negociar, tancaran la llista amb els seus candidats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT