PUBLICITAT

El verd es fa veure als carrers més transitats de la capital

  • Alguns aficionats van arribar ahir i no es va produir cap incident alarmant
I. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Aficionats fent-se fotos amb els jugadors d'Irlanda, ahir al Comunal Foto: TONY LARA

Una de les coses que més han preocupat a Andorra és una invasió d'aficionats d'Irlanda. El món sap sobradament que el futbol es viu d'una manera enormement apassionada a les Illes Britàniques però el cert és que Irlanda no té mala fama en aquest aspecte. És una afició fidel però al mateix temps i en termes generals, respectuosa amb els rivals.

Així ho van demostrar ahir els que van anar arribant al llarg del dia. Al matí els carrers d'Andorra respiraven amb la tranquil·litat de sempre. Difícilment es podia veure el verd d'Irlanda si no era a la zona comercial de les avingudes Meritxell i Carlemany i la Plaça del Poble. A la tarda la cosa va anar a més. La gran majoria es va desplaçar al Comunal per veure –l'entrenament oficial del seu equip– i beure –cervesa, com s'aprecia a la foto– però no es va produir cap incident greu.

Avui vindran el gruix d'aficionats, que s'esperen en els mateixos punts d'ahir i també al Parc Central. 300 tenen entrada, però s'esperen més tot i que ni la Federació Irlandesa ha sabut endevinar de quina xifra es tracta. Es tallarà el trànsit entre la rotonda del Viena i la dels Serradells en el sentit nord per precaució i hi haurà vigilància policial camp amb uns 75 agents.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT